Carrec Campercenter, Dealer van VB Air Suspensions

Het onderstel van jouw camper heeft als doel de stabiliteit en het rijcomfort te waarborgen. Vrijwel alle campers worden geconstrueerd op basis van een standaard bedrijfswagen. Helaas hebben de fabrikanten van deze bedrijfswagens het onderstel niet specifiek op een camper afgestemd. Hierdoor zijn veel campers niet in staat de hobbels en oneffenheden in het wegdek op een goede manier te dempen. Tijdens het rijden merk je dat vooral aan een gebrek aan stabiliteit of comfort, bijvoorbeeld bij het rijden over klinkerwegen of juist inhalen van vrachtwagens op de snelweg. Gelukkig kan luchtvering bij jouw camper de oplossing bieden!

Bij Carrec hebben we jaren ervaring met het verbeteren van de rijeigenschappen van campers. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, kunnen we het rijgedrag en comfort van jouw camper compleet transformeren. Hiervoor gebruiken wij o.a. de producten van VB Airsupension.

VB Air Suspensions

VB Airsuspension is een Nederlands bedrijf dat al 30 jaar hoogwaardige veersystemen ontwikkelt en produceert voor campers en bedrijfswagens. Bij de ontwikkeling van deze systemen staat bij VB kwaliteit en een lange levensduur voorop. Zo hoef je in de toekomst nooit naar het syteem om te kijken en blijft het werken zoals bedoeld. De systemen zijn te installeren zonder dat modificaties aan het chassis van de auto gedaan hoeven worden.

VB Airsuspension onderscheidt binnen haar gamma onder andere 2 verschillende typen luchtvering:
Volledige luchtvering
Hulp luchtvering
Daarnaast zijn er nog een heel scala aan aangepaste schroefveren, bladveren en diverse soorten schokdempers beschikbaar.

Camper Luchtvering, dé oplossing voor jouw camper

Voor een oplossing op maat is het belangrijk dat we samen met jou jouw wensen door nemen en ervaren hoe jouw camper nu rijdt. Zo kunnen we onze ervaring spiegelen aan jouw wensen en je een advies op maat geven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer informatie over luchtvering op jouw camper of bedrijfswagen? Neem gerust contact met ons op! We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk!

Luchtvering van de camper

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van uw auto te bepalen.

    Contactgegevens

    Carrec Campercentrum BV
    Sterrenbergweg 38
    3769 BT Soesterberg