Laat jouw Peugeot Boxer camper tunen door Carrec Campercenter!

De Peugeot Boxer is een steeds populairder wordend platform voor verschillende camperbouwers. Vooral als zelfbouwcamper worden de Peugeot campers steeds populairder.

Veel Peugeot Boxer eigenaren merken aan hun camper dat ze vermogen en trekkracht tekort komen. Voornamelijk als deze voor de vakantie beladen is, missen de eigenaren van deze campers vermogen en trekkracht om snel en veilig in te kunnen voegen of zonder problemen in de bergen uit de voeten te kunnen. Om dit op te lossen, voeren wij vrijwel dagelijks chiptuning uit aan allerlei verschillende typen Peugeot Boxer.

Deze campers zijn voorzien van sterke, betrouwbare motoren die uit de fabriek geleverd worden in verschillende vermogensvarianten. Deze motoren zijn intern vrijwel altijd identiek aan elkaar en kunnen daardoor veilig en zonder problemen extra vermogen aan.

Door de motorprestaties te optimaliseren kunnen we niet alleen de prestaties van de camper verbeteren, ook het brandstofverbruik zal bij gelijkblijvende rijstijl dalen. Dé ideale optie voor de camperaar die de prestaties van zijn of haar camper wil verbeteren, zonder aan souplesse, betrouwbaarheid of brandstofverbruik in te leveren.

Vermogenswinst Peugeot Boxer Camper

De te behalen vermogenswinst is afhankelijk van het type en bouwjaar. Voor de meest voorkomende versie van de Peugeot Boxer ligt de vermogenswinst zo rond de 25 á 35%. Hieronder hebben we een voorbeeld, van een Peugeot Boxer die wij recent getuned hebben. Deze camper is gebouwd in 2016, en heeft standaard 110pk:

Joep Schuurman, eigenaar van Carrec Campercenter, over onze tuningvoorwaarden

”Inmiddels hebben we bij Carrec al meer dan 10 jaar ervaring met het tunen van personenauto’s, bedrijfswagens en campers. Vanuit ons revisieverleden weten waar de marge in verbrandingsmotoren zit. De combinatie van al die aspecten geeft ons de mogelijkheid een ‘niet goed, geld terug’ garantie te bieden. Ben je niet tevreden met het resultaat van de tuning? Dan gaan we samen kijken of een extra aanpassing van de software mogelijk is om de auto toch naar wens te maken. Lukt dat niet, draaien we de tuning kosteloos terug en krijg jij het geld van de originele tuning ook terug. Zo overtuigd zijn wij van het resultaat!”

-Joep Schuurman, eigenaar van Carrec Campercenter

Benieuwd of Peugeot camper ook te tunen is? Neem contact met ons op!

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van uw auto te bepalen.