Carrec Campercenter, bekend van de AutoWeek rubriek ‘’Klokje Rond’’ en ‘’Op de Brug’’, is een advies, reparatie en onderhoudsbedrijf voor alle technische zaken aan uw camper. We zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en upgrades voor campers van mensen die er zuinig op zijn. Die van ons verwachten dat we hun trotse bezit in topconditie houden, en zonder zorgen met hun camper op vakantie willen. Elke dag weer zetten we ons in om dat voor elkaar te krijgen.

We voeren wekelijks meerdere Aankoopcontroles of Algehele Staat Keuringen uit, zoals we dat ook bij ‘’Klokje Rond’’ en ‘’Op de Brug’’ doen. Zo weet je precies hoe de technische staat van jouw camper is, maar vooral wat er nodig is om er betrouwbaar en plezierig mee onderweg te gaan.
Ook tuning en onderhoud van campers komt in onze werkplaats veel voor, om uw camper niet alleen in goede conditie te houden maar vooral een stukje soepeler te laten rijden.

Onder toeziend oog van Joep Schuurman en Tim de Leeuw, de eigenaar van ons bedrijf en onze keurmeester van ‘’Klokje Rond’’ en ’’Op de Brug’’, wordt al het werk in het bedrijf uitgevoerd. Geen camper verlaat het pand zonder hun goedkeuring en finale oordeel!

ADRESGEGEVENS
Onze adresgegevens zijn:
Sterrenbergweg 38
3769 BT Soesterberg
Tel: 0346-350890

Voor vragen buiten openingstijden kunt u een bericht sturen via onderstaand formulier.

Nieuws over Carrec Campercenter

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van uw auto te bepalen.

    Contactgegevens

    Carrec Campercentrum BV
    Sterrenbergweg 38
    3769 BT Soesterberg