ONZE WERKWIJZE

Wij werken met alle plezier aan uw camper. Uit onze eigen ervaring en uit de samenwerking met de NKC weten we hoe belangrijk het is om jouw camper in een betrouwbare staat te hebben. Niemand wil tijdens de vakantie problemen ondervinden die met goed onderhoud voorkomen konden worden.

Een camper behoeft een andere behandeling dan een personenauto. Naast het feit dat jouw camper een compleet huis op wielen is, is er ook een verschil in rijgedrag. Het is voor een voertuig goed om regelmatig te rijden, wat bij een camper niet altijd mogelijk is in verband met winterstalling.

Goede voorzorgsmaatregelen nemen voor tijdens de winterstalling is een must. Maar ook een goede check wanneer de camper uit zijn winterslaap wordt gehaald en vaak meteen een marathon moet lopen is belangrijk. Wij wensen je een zorgeloze reis toe!

CAMPER ONDERHOUD KOSTEN

Voor personenauto’s geldt een vast interval voor het vervangen van bijvoorbeeld de motorolie en diverse filters, gebaseerd op gemiddeld intensief gebruik. Een camper wordt gedurende een korte periode intensief belast, terwijl het ’s winters stil staat. Zodoende behoeft camper onderhoud een individuele benadering. Omdat we de techniek van de bedrijfswagen waarop de camper gebaseerd is erg goed kennen, zijn we uitstekend in staat om het technische gedeelte van jouw camper te onderhouden.

Bij een onderhoudsbeurt hoort ook een inspectie van de techniek van de camper. De techniek van jouw camper wordt volledig nagezien (uitgezonderd van het woongedeelte). Zie voor onze werkwijze voor het uitvoeren van onderhoudsbeurten deze link.

Onderhoud voor jouw Camper

  We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van uw auto te bepalen.

  AANKOOPCONTROLE CAMPER

  Ben je van plan een (nieuwe) camper of auto te kopen? Om verrassingen en kosten achteraf te voorkomen bieden wij een aankoopcontrole aan. Tijdens de aankoopcontrole maken we eerst een uitgebreide proefrit om de camper onder verschillende omstandigheden te leren kennen:

  • Rijden van hoge snelheden en lage snelheden
  • Rijden van glad wegdek en oneffen wegdek (drempels, klinkers etc.)
  • Rijden van snelweg en bochtige woonwijken

  Na de proefrit wordt de camper op de brug gezet, de motorruimte geïnspecteerd, de wielophanging en de onderzijde gecontroleerd.
  Als de inspectie klaar is laten wij je in de werkplaats zien wat onze bevindingen zijn. Je krijgt van ons een lijst met onze bevindingen, kleinere en grotere. De lijst helpt je om met de verkoper in gesprek te gaan. Zij kunnen eventuele defecten vooraf oplossen of iets aan de prijs van de camper bemiddelen.