Carrec Campercenter Soesterberg

Op basis van 300+ reviews

VW Transporter T6 – Wouter

Mijn Volkswagen Bus laten voorzien van VB-FullAir 4C luchtvering, wat een geweldige upgrade! De installatie is echt netjes gedaan. Ben erg tevreden en kom zeker terug voor onderhoud van mijn bus!

Chiptuning camper РAndré

Het effect van chiptuning van mijn camper is geweldig. Veel meer power bij het optrekken op de snelweg en het cruisen door de Alpen!

Fiat Ducato Camper – Jan Willem

Mijn camper met Ducato cabine voor de derde keer naar Carrec gebracht. Ik heb ze gevonden via NKC, maar ken ze ook van Klokje Rond. Professionaliteit en plezier van de monteurs blijft niet onopgemerkt!

Fiat Ducato – Melvin

Dit bedrijf is Champions League. Chiptuning advies op maat en belofte waarheid geworden, zoveel meer comfort rijden Fiat Ducato buscamper. Grondige inspectie uitgevoerd en getoond. Daarom met vertrouwen ingegaan op advies/offerte mbt hulpvering!