Welk type luchtvering is het beste voor mijn camper?

Om het antwoord op die vraag te geven, moeten we tijd met zowel het voertuig als de eigenaar doorbrengen. We baseren onze offertes en het daarbij horende advies altijd op hoe de techniek van de camper op dit moment is en waar verbeteringen het beste te halen zijn. Daarnaast nemen we de wensen van de eigenaar mee in onze offerte. Sommige eigenaren rijden veel met wisselende belading. Weer anderen hechten waarde aan het waterpas kunnen zetten van de camper. Al deze factoren spelen mee in onze benadering voor het uitbrengen van een advies.

Omdat alle campers anders geconstrueerd zijn, alle camperaars hun campers anders gebruiken en sommige luchtveringssets helemaal niet passen onder sommige campers is die beoordeling zo belangrijk. Zo weten we zeker dat we een passende oplossing aanbieden, die gegarandeerd onder de camper past en het gewenste resultaat bereiken. Echt maatwerk dus!

Hoe werkt de Carrec Camper Intake?

Tijdens de intake beginnen we met een gesprek met de eigenaar van de camper. Wat ervaar jij, wat zijn de wensen en welke vragen zijn er vooraf al aan de monteur? Zodra we dit in beeld hebben, gaat de monteur met de camper rijden om te ervaren hoe de camper het op dit moment doet. Daarna wordt de camper gewogen, zodat we per wiel weten hoe zwaar de camper is. Zodra we het weegrapport hebben, gaat de camper de brug op om het onderstel van onder te beoordelen. Hier bekijken we niet alleen de staat van het onderstel, maar ook de plaatsing van zaken als de opbouw, watertank, reservewiel etc. Bepaalde systemen passen namelijk niet onder campers met een bepaalde opbouw. Hierna halen we de eigenaar van de camper er bij en nemen we samen de bevindingen door, en geven we het advies op maat.

Kosten voor de eerste beoordeling zijn €99,- inclusief btw. Laat je een eventuele oplossing door ons uitvoeren? Dan krijg je de kosten van de eerste beoordeling als korting van ons als korting terug.
Ben je geïnteresseerd wat de oplossing voor jouw auto zou zijn? Plan hieronder gemakkelijk en snel online een afspraak in!

    We gebruiken het kenteken om het merk, model en de motoruitvoering van uw auto te bepalen.

    Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

    Plan gemakkelijk en snel een intake voor jouw camper in!